Velkommen til Stina og René

13. august 2024

Velkommen til Stina og René

Mens de fleste har haft sommerferie, har vi været i fuld gang med at opmande i vores GIS-afdeling. Vi kunne derfor i starten af august byde velkommen til hele to nye kollegaer i afdelingen, Stina Højrup og René Bjerregaard.

Stina Højrup er den ene af vores to nye GIS-konsulenter, som blandt andet skal arbejde med ledningsregistrering, datakonvertering – og i det hele taget bidrage til udviklingen af de GIS-løsninger, vi tilbyder i Softværket.

Stina er 37 år, uddannet bygningsarkæolog og bor lidt syd for Odder. Hun kommer fra en stilling som byplanlægger i Odense Kommune, og i sin fritid nyder hun at gå tur med sine to hunde og male oliemalerier.

Gennem sin uddannelse har Stina erfaring med IT og har arbejdet med GIS og geografiske databaser. De erfaringer er vi glade for at have fået med på GIS-holdet. Om sin rolle i Softværket siger hun selv:

-  Jeg glæder mig til at være en del af arbejdet med at tilbyde en professionel GIS-løsning, som er baseret på og løser vores kunders behov.

 

René Bjerregaard er det andet nye ansigt i vores GIS-afdeling, hvor han vil komme til at løse en bred vifte af GIS-opgaver, herunder kundesupport til vores mange brugere.

René bor i en lille by udenfor Horsens med sin forlovede og 3-årige søn, som han nyder at bruge en stor del af sin fritid sammen med. Han har i mange arbejdet på lager, men valgte for få år siden at uddanne sig til kort- og landmålingstekniker – en uddannelse han blev færdig med i sommeren.

Han fortæller, at han ser frem til at bruge sin viden fra studiet i arbejdet med Softværkets GIS-løsning – og så glæder han sig til at finde til rette i de nye arbejdsrammer:

- Jeg ser frem til at bygge ovenpå den viden, jeg har fra min uddannelse og bidrage med mine kompetencer, så vi kan få skabt en god oplevelse for vores kunder. Og så tror jeg virkelig på, at kulturen i Softværket passer virkelig godt med min egne værdier, siger han.

 

Velkommen til, begge to!

//