Velkommen til Lars og Glenn

1. februar 2024

Velkommen til Lars og Glenn

Vi lægger februar ud med at byde velkommen til to nye kollegaer, da Lars Frigaard er startet som IT-konsulent i vores konsulent -og supportafdeling, mens vores teknologi -og udviklingsafdeling får glæde af Glenn Sittrup Olesen, som bliver vores nyeste udvikler.

Lars Frigaard (tv.) bliver som IT-konsulent ansvarlig for at hjælpe vores kunder med økonomistyringsprogrammet Business Central – et program han har mange års erfaring med.

Lars er 61 år, og har tidligere været ansat hos tre forskellige produktionsvirksomheder, før han hoppede over på den anden side af bordet, og blev konsulent – et erhverv han er blevet utrolig glad for.

Privat bor Lars i Augustenborg på Als sammen med sin hustru, som han har to voksne børn sammen med. I sin fritid nyder Lars at rejse, hvor turen ofte går til det nærtliggende Tyskland.

-Jeg ser mest af alt frem til at møde min nye kollegaer, og lære nye relationer at kende, Derudover ser jeg frem til samarbejdet om at betjene vores kunder og yde en god service, siger han om sine forventninger til sin nye stilling.

 

Glenn Sittrup Olesen (th.) bliver vores nyeste udvikler – og med den stilling bliver han en del af teamet som står for udviklingen af vores afregningssystem, FOF i Skyen.

Glenn er 28 år, og er uddannet datamatiker fra UCL Erhvervsakademi i Vejle. Glenn startede som praktikant hos os, hvor han sideløbende skrev sin hovedopgave.

Nu er aftalen blevet permanent, og vi kan derfor fremover nyde godt af Glenns ekspertise indenfor moderne IT-udvikling.

Privat bor Glenn i Kolding med sin kæreste og deres 2-årige datter. I sin fritid nyder Glenn at læse bøger, mens han også har en interesse for musik.

Det er nogle spændende projekter som jeg bliver en del af, og jeg glæder mig til udfordringen, og til at bidrage. Samtidig nyder jeg at være på en arbejdsplads som denne, hvor der er højt til loftet, siger han om sin ansættelse.

 

Velkommen til, begge to!

//