Nyt supportsystem forbedrer kundeoplevelsen markant

10. september 2024

Nyt supportsystem forbedrer kundeoplevelsen markant

Lige om lidt lancerer vi et nyt supportsystem, som skal forbedre kundeoplevelsen både hvad angår tilgængelighed og hastighed. Teamleder i vores konsulent- og supportafdeling, Christian Klerke, viste det nye system frem på årsmødet.

Nu bliver det snart lettere og hurtigere at få hjælp som kunde i Softværket.

Lige om lidt lancerer vi nemlig et helt nyt supportsystem, som erstatter Serviceprogrammet.

Med det nye system har du direkte adgang til supporten fra både mobil, tablet og pc, da alt kører gennem en browser.

Samtidig vil det nye system være koblet sammen med din mail – og det betyder, at du får svar fra vores supportere direkte i din indbakke. Har du yderligere spørgsmål til din sag, besvarer du bare den seneste e-mail i tråden.

At systemet spiller bedre sammen med din indbakke gør også, at al kommunikation kommer direkte til dig, i stedet for at du behøver at tjekke serviceprogrammet. Du får helt automatisk en mail, når der er vigtige beskeder fra Softværket.

Giver konsulenterne mere tid til at hjælpe

På vores årsmøde i slutningen af august viste teamleder i konsulent- og supportgruppen, Christian Klerke, systemet frem for begejstrede deltagere.

- Udover alle de fordele, systemet giver vores kunder, frigiver det også meget tid i hverdagen for vores konsulenter. Og det betyder, at vi får langt bedre tid til at hjælpe alle, der har brug for det, siger han og fortsætter:

- Samtidig får man som kunde også et bedre overblik over hele forsyningens supporthistorik, da man let kan søge i tidligere sager – også dem, kollegaerne har oprettet.

Supporten samles på ét sted

Det nye system vil generelt give en bedre samlet supportoplevelse, fordi man udover at henvende sig til vores support, også kan søge hjælp og viden i artikler og vejledninger fra både Microsoft og Softværket selv.

Samtidig bliver det visuelle overblik bedre, fordi vi får moderniseret den platform, systemet kører på. Og det bedste er, at det kommer lige om lidt, kan Christian Klerke afsløre:

- Vi forventer, at vi kan udrulle det nye supportsystem i efteråret. Vi sørger selvfølgelig for at melde den præcise dato ud, så snart vi er helt klar til at sætte det i gang, siger han og tilføjer med et glimt i øjet:

- Og så pensionerer vi Serviceprogrammet så hurtigt som muligt.

//