Microsoft 365 i fokus på årsmødet: Øget sikkerhed giver fleksibilitet

10. september 2024

Microsoft 365 i fokus på årsmødet: Øget sikkerhed giver fleksibilitet

Med vores kommende Microsoft 365-løsning øger vi sikkerheden i dine Microsoft-programmer, så du kan leve op til de store krav, der stilles til forsyningsbranchen. På vores årsmøde forklarede Carsten Lindorff hvordan.

Som en del af den kritiske infrastruktur i Danmark leverer forsyningssektoren en vigtig samfundsfunktion

Og det betyder også, at der bliver stillet ekstremt høje krav til IT-sikkerheden. Selv når det kommer til simple hverdagsprogrammer som Outlook, Word og Excel.

Det stillede forretningskonsulent Carsten Lindorff skarpt på i et oplæg på årsmødet om vores kommende Microsoft 365-løsning.

Her kunne han fortælle om, hvordan vi med Microsoft 365 kan levere sikkerhed i topkvalitet til forsyninger uden at gå på kompromis med fleksibiliteten, som Microsofts løsninger tilbyder.

- Noget af det vigtigste i løsningen er den ’Zero Trust’-boble, som sikrer forsyningens og forbrugernes data på Microsofts cloud-platform, Azure. Boblen består af en bred vifte af avancerede sikkerhedsforanstaltninger, herunder trusselsbeskyttelse og datastyring, fortæller Carsten Lindorff og tilføjer:

- Det er en masse flotte ord, som faktisk bare betyder, at I kan være fuldt ud trygge ved at bruge jeres Microsoft-programmer. Vi tager det fulde driftsansvar, og fordi sikkerheden er på plads, kan I også være sikre på, at jeres Microsoft 365 overholder kravene fra NIS2 og GDPR.

- Ligeledes får I en tryghed i, at sikkerheden i jeres sky – hvor Forsyning|FOF i skyen også drives fra – altid er opsat og opdateret ud fra de seneste anbefalinger, lyder det.

Har aldrig været ramt af cyberangreb

Det er den danske Microsoft-partner Timengo, som skal levere vores kommende Microsoft 365-løsning. Og at valget lige er faldet på dem, er alt andet end tilfældigt.

De er nemlig nogle af de mest erfarne i Danmark, når det kommer til at implementere og drive Microsofts løsninger.

Martin Lundsgaard, som er partner i Timengo og også var med på årsmødet, tør ligefrem godt sige, at de er de bedste.

- Det, vi leverer, er en 100 procent sikker og gennemprøvet arbejdsplads i skyen med den enormt høje sikkerhed, som Microsoft er kendt for. Løsningerne er altid opdateret og sikkerhedsovervåges fuldt ud, siger han og fortsætter:

- Al cybersikkerhed starter og stopper med adgang til systemer, og derfor fører vi fuld kontrol med adgangen. Det betyder også, at ingen af vores kunder nogensinde har været ramt af et cyberangreb.

Kommunikation og samarbejde bliver lettere

Når først sikkerheden er i orden, kan du med ro i maven nyde den fleksibilitet, som Microsoft 365 giver.

Alt foregår i skyen, og det betyder, at du kan arbejde i dine Microsoft-løsninger hvor som helst og når som helst. Derudover bliver det let at samarbejde med dine kollegaer, fordi I kan arbejde i samme dokument på samme tid.

Kommunikation foregår på flere platforme – over mail i Outlook, over chat i Teams og med vidensdeling i SharePoint.

- Hvordan I kommer i gang med at udnytte de nye muligheder, sørger vi sammen med Timengo for at undervise jer i. Med i løsningen følger der nemlig introduktionskurser og løbende genopfriskningskurser – og selvfølgelig har I også adgang til vores support i Softværket, fortæller Carsten Lindorff.

Vil du gerne i gang med at øge sikkerheden og fleksibiliteten, når du arbejder i dine Microsoft-programmer, behøver du ikke vente ret længe.

Vi forventer allerede at lancere Microsoft 365 i fjerde kvartal af 2024.

Sikkerhed i verdensklasse

Når du vælger en Microsoft 365-pakke hos Softværket, får du ikke bare Microsofts løsninger. Du får en sikkerhed i, at de altid er opdateret, lever op til alle krav og er drevet ansvarligt og sikkert.

Og med sikkerhed mener vi ikke bare, at du skal skrive et kodeord for at få adgang til dine løsninger.

Ved hjælp af intelligent data- og adgangskontrol holder vi nemlig et vågent øje med din løsninger, mens vi tjekker enhver bruger og enhed, der forsøger at tilgå dem.

Vi skaber med andre ord en sikker ’boble’ omkring dine løsninger, så du er beskyttet mod cyberangreb. Det er helt essentielt i forsyningsbranchen, hvor man håndterer mange brugeres personfølsomme data.

Læs mere om Microsoft 365 her.

//