Årsmødet 2024 trak 175 veloplagte deltagere til Billund

10. september 2024

Årsmødet 2024 trak 175 veloplagte deltagere til Billund

Softværkets Årsmøde 2024 på Hotel Legoland blev en succes med veloplagte deltagere og spændende oplæg om alt fra Forsyning|FOF i skyen og Microsoft 365 til workshops og tips og tricks.

Det var to dejligt varme sensommerdage, som ventede alle, der i år havde tilmeldt sig Softværkets årsmøde.

Men heldigvis var der fyret godt op for udluftningen i Hotel Legolands konferenceafdeling, som i år dannede rammerne for de mange oplæg og gode snakke, som altid er omdrejningspunktet for årsmødet.

Godt 175 veloplagte kunder dukkede op for at høre om de nyeste tiltag fra Softværket, netværke med kollegaerne i branchen og få en masse gode tips til deres løsninger med på vejen.

Ligesom sidste år var første del af årsmødet fordelt på et administrations- og et teknikerspor, så deltagerne kunne vælge ud fra deres interesse og hverdag.

Det betød, at der allerede fra om formiddagen var ny viden at hente med oplæg og workshops indenfor Forsyning|FOF i skyen, E|Forsyning, Forsyning|WEB og Forsyning|GIS.

Efter en let frokost var tiden kommet til de lidt større oplæg i hovedsalen, blandt andet om NIS2 og GDPR – og ikke mindst om lanceringen af Microsoft 365.

Herefter blev deltagerne sluppet løs og fik mulighed for at besøge en af de mange stande, hvor Softværkets medarbejdere stod klar til at svare på spørgsmål og tage imod forslag til nye funktioner.

Det siger årsmødets deltagere

Catarina Nørgaard Marcus-Møller, Leder af Albertslund Forsyning

Vi skal til at skifte fra kun at have måleradministration i Forsyning|FOF til også at bruge afregningsdelen af Forsyning|FOF. Derfor tænkte jeg, at jeg hellere måtte tage med og se, hvad sådan et årsmøde kan, og hvad Softværket kan bruges til for os.

Jeg synes faktisk, at særligt oplægget om Business Intelligence var spændende, og jeg synes også, der var nogle af de andre funktioner, der var spændende at få vist. Så er jeg ret interesseret i NIS2, for der har jeg jo også et ledelsesansvar. Jeg er glad for, at Softværket også er opmærksomme på det.

Formanden takkede af

For de barnlige sjæle var der fri adgang til Legoland om eftermiddagen – men heldigvis kunne mange deltagere også løsrive sig fra forlystelserne og deltage på Softværkets årlige generalforsamling.

Her kunne bestyrelsesformand Jens Andersen takke af efter ti gode år på posten. Han udtrådte af bestyrelsen og gav faklen videre til næstformand Marc Roar Hintze.

Kent Husted Kjeldgaard, Svendborg Fjernvarme, blev valgt ind til bestyrelsen i stedet for Jens Andersen, mens Johnny Bennedsen trak sig.

Udover udskiftningen i bestyrelsen forløb årets generalforsamling helt og aldeles udramatisk. Det betød også, at der var god tid til at nyde resten af eftermiddagen inden Mads Keiser gik på som aftenens underholdning.

Det siger årsmødets deltagere

Anders Jepsen, Direktør for Vejle Fjernvarme

Det er faktisk første gang jeg er med. Jeg har været i branchen i mange år, men Softværket har ikke være en del af min hverdag indtil nu.

Men man plejer at deltage fra Vejle Fjernvarme, og jeg synes faktisk, det har været rigtig spændende at høre om de her IT-løsninger og modeller, som egentlig fylder meget i vores hverdag.

Højt humør og stor spørgelyst på andendagen

Som altid blev første dag på årsmødet sluttet af med maner til en hyggelig fællesmiddag med deltagelse fra både kunder og Softværkets medarbejdere.

Og den gode stemning fra aftenen kunne bestemt også mærkes, da årsmødets dag to blev skudt i gang næste morgen for en fyldt sal.

Dagen blev indledt med en status for Forsyning|FOF i skyen, de kommende års udvikling og ikke mindst udrulningen af løsningen.

Herefter fulgte flere indlæg om blandt andet værksadministration, tidsregistrering, Forsyning|BI og det nye supportsystem, som snart lanceres. Undervejs var der mange gode input og spørgsmål fra deltagerne, mens der også blev tid til pauser, hvor man igen havde mulighed for at besøge vores stande.

Årsmødet blev sluttet af med en opsamling på de forskellige workshops på førstedagen. Her var det tydeligt, at vores kunder havde mange gode input til udviklingen af vores løsninger.

Dem – og en masse gode oplevelser – tager vi med hjem fra årsmødet.

Tak for i år

Tusind tak for et fantastisk årsmøde - vi er glade for, at så mange af vores kunder havde lyst til at gøre de to dage til en god oplevelse for alle.

Vi håber, nogle af jer nåede at nyde det gode vejr i Legoland. Og vi ser ikke mindst frem til at se jer igen, når vi vender tilbage med en masse nyt til årsmødet i 2025.

Se oplæggene i Serviceprogrammet

Var du ikke med på årsmødet, eller vil du bare gerne gense slides fra oplæggene, finder du et link til alle oplæg i Serviceprogrammet.

Billeder fra årsmødet

//